Confesiuni

Loving you forever can’t be wrong

Draft 2 din luna mai

Muzică

Nevoie de somn.
Bronz proaspăt pe coapse.
Miros de mare-n nări.
Nopți demente.
Dimineți aromate.
Răsărit de mână.
Tolăniți.
Nisip.

Înapoi.

Deși mi-am încasat-o de atâtea ori în freză și-am curul tăbăcit de la șuturi, nu mă dezic de prostia-mi niciodată. Dar ăsta să fie marele meu defect, îmi zic aproape îmbătată de optimism.

Liber la endorfine  


Aș vrea să știu dacă tu vrei ca eu să mai fiu îndrăgostită de tine. Sau dacă vrei să te iubesc așa, în dorul lelii, cât mai mult. Aș vrea să știu dacă gândul că cineva te iubește îți mângâie egoul. Deși ești conștient că doare. Chestia asta. Tot. Și dacă e confortabil să nu dai. Ori poate nu contează nici că dau eu, dacă tu nu primești.


Pe mine m-au flatat multă vreme iubirile altora. Adică mă făceau să mă simt bine. Când mă uitam în oglindă mă iubeam prin ei. Era mișto senzația, dar ca guma de mestecat. Gust intens și scurt, papilele-s fericite și după aia o scuipi. Cam așa și cu asta. După niște timp, când am realizat că eu îi dor pe ei, mi-a trecut plăcerea de a mă ști iubită, chiar dacă sentimentele lor erau independente de mine. Sau nu. Faptul că eu știam că-s iubită transmitea o energie, probabil îi lega.


Nu știu. Caut explicații. Nu primesc răspuns.
Îmi este dor de Socrate, ființa pe care am iubit-o tare.
E aproape vară și lumea constată neîncetat că plouă. Uau, ce spirit de observație.

Azi: ești departe. sunt dependentă de liniștea pe care mi-o oferi. of. începe sesiunea propriu-zisă. scriu lucrări. nu am chef. sunt iar roșie-n freză. și verde-n minte. ha, i-am anunțat că ne cununăm în august. s-au speriat. o să fie doar un party. un chef de nuntă fără nuntă. how cool is that? trăiesc în seriale evergreenești. sunt incapabilă să-mi asum tot ce am concret. în schimb, mă îmbăt cu povești bețive. când tânjesc la ce nu am.

Ieri: ieri e bine. s-a așezat.

 Foto

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.