Secvente

Ma atrofiez in casa…

Mi-e dor .
Neg realitatea, doar de dragul de a-mi fi dor. Recunosc, uneori imi place sa sufar, pentru mine e o realizare ca inca mai traiesc si asa m-am obisnuit de cativa ani buni. Cand sufar ma apropii mai mult de mine si asa ii pot oferi si lui ceea ce iubeste.
Ciudat, nu ? Tocmai am fost numita paranoica, poate sunt. Nu stiu exact ce inseamna. La dracu cu toate astea. Nici macar nu-mi pot explica ce mi se intampla . E simplu, iubesc,  ma las purtata de val pentru ca mi-e dor de mine asa. Sentimentele zburda libere prin vene, nu le mai pun bariere. Am ochii inconjurati de cearcane cu toate ca m-am trezit la 11.00, sunt lipsita de vlaga si totusi bubui de energie, sunt mica in lumea asta, dar ma simt mare, abia ridic o sacosa de jos, dar sunt sigura ca pot muta muntii din loc, nu pot sa zbor pentru ca nu mai am aripi, dar pot zbura in vis.
Ma atrofiez in casa, pentru ca sunt egoista, pentru ca vreau sa ma bucur singura de mine, pentru ca vreau sa numar tic – tac-urile pana in momentul cand il voi revedea, pentru ca sunt fericita si nu vreau sa dau nimanui nimic.
Si nici macar nu mi-e frica…

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  MEME
  2 May, 2009 at 6:11 pm

  Imi place la nebunie ultima parte cu “Ma atrofiez in casa , pentru ca sunt egoista , pentru ca vreau sa ma bucur singura
  de mine , pentru ca vreau sa numar tic – tac-urile pana in momentul cand il voi
  revedea , pentru ca sunt fericita si nu vreau sa dau nimanui nimic .

  Si nici macar nu mi-e frica …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.