Din viata

Oh shit!

Se apropie Sfântul Valentin. Atât am de zis și voi înțelegeți mai presus de cuvinte. Bine că n-o să fiu să văd cu ochii mei sărbătoarea.

Mi-e frică să ies din casă din cauza frigului. Urăsc frigul! Amân plecarea. O să întârzii la curs, dar durează până-mi fac curaj.

Maman: dacă te apucă să te măriți… mă bazam pe prietenii tăi să vină la nuntă. acum?
Eo: fii fără grijă, se găsesc oameni. o să fie light.
Maman: nici la ținută nu mă mai gândesc.
Eo (îndepătrându-mă cu pași grăbiți): o să facem intim.

Am avut o prietenă -soulmate, gen- cu care ajunsesem să mă înțeleg din priviri. Cu ea mă răsfățam, zgâriam pe ochi, dădeam cu curul de pământ, urla, beam, fumam (îmi amintesc o fază cu un joint), râdeam, plângeam. Din astea. Ea m-a trădat și eu am pedepsit-o dispărând în ceață. Cam atât. Caz clasat.

Toată lumea vorbește de Oscaruri. Mie mi se pare ca la Eurovision. Nu ne mai surprinde nimic, nu?

Știu, de șase luni citesc Karenina. Citesc altele în paralel. Mă enervează Anna și Vronski. Și ea oricum se aruncă în fața trenului. Dar vreau să știți că nu-s leneșă, citesc alte chestii în paralel. Aici sunt abia la pagina 300. Din primul volum. Mneah. Dar n-o las. Nu pot să las lucrurile neterminate. Am și eu chichițele mele.

Vine sesiunea. Am degetele încârligate. Nu pot scrie un rahat de temă. Mă amuză asta. O să stau noaptea de dinaintea zilei cu deadline să le fac pe toate. Și-o să iasă.

Ieri am avut o zi proastă. Și n-am clacat urlând. M-am mirat chiar.

Îmi caut job. Dar asta știți deja. Ah, și dacă știți companii care se ocupă cu student travel și au destinații Barcelona, poate-mi dați de veste.

Mulțumesc pentru complimente. Nu-s frumoasă, ci au fost puse în evidență calitățile mele pentru ca Adriana Crăciunescu e foarte tare!!! Mai merg la pozat, mai postez. Mă încadrez în altă categorie, dar frumoasă chiar că nu-s. Pentru mine frumusețea are alți parametri.

O să plec la școală. Dacă deger pe drum postez pe facebook. Să veniți să mă tractați.

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Maria
  27 January, 2011 at 12:37 pm

  da, am simtit la fel in timp ce citeam ana karenina. Stiam ca o sa se arunce in fata trenului… nu imi placea de ea…. meaah

 • Reply
  27 Ianuarie « Ioan Usca
  26 January, 2011 at 6:47 pm

  […] Văideanu, George Valah, Paul Sorin Tiţa, Gia, Darius Filip, Madi, Tasha, Paul, Zâna, Rodica, Evergreen, Geeo, Alexandra Cenuşă, Silvia, Verovers, […]

 • Reply
  ambasadoarea
  26 January, 2011 at 10:25 am

  Chiar ma gandeam, poate-am mai spus, da’ io i-as trage Annei un pumn in cap. Si chioampei din La paradisul femeilor (care-ar fi trebuit sa se arunce-n cap de pe acoperis la ce anosta si neveridica e). Si dereglatei de Emma Bovary. Ba, ma-nerveaza de mor fimeile astea!

 • Reply
  OrientExpress
  26 January, 2011 at 9:04 am

  si eu am avut ieri o zi proasta

 • Reply
  INTJ
  26 January, 2011 at 7:54 am

  aaa … schimba-ti oglinzile! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.