Secvente

Surpriza de ora 9:00

        Acu’ sunt la munci, loc unde nu am voie nici in ruptul capului sa stau pe net, mai ales in prezenta vreunui “saf” ca doar tre sa bag la greu sa aduc profit firmei, ca mie… in nici un caz .
        Surpriza de ora 9:00… ma face sa zambesc denumirea data situaitie aparte cu care se confrunta el in diminetile mele dilematice. Aceasta surpriza consta in : “ma duc acasa!” la ora 9 dimineata cand el abia deschide ochii carpiti de somn. Nu plec capul la rugamintile de rigoare sa raman si refuz vehement sa raspund  la intrebarea ” de ce? “. Pur si simplu simt nevoia sa plec . De cele mai multe ori nici nu ajung acasa, dar ce mai conteaza ?
        Ultimele zile… mmm… doar ora in ninsoare la usa Expiratului, asteptand cu ardoare sa ma eliberez pe ritmuri de EMIL m-a facut sa simt frigul cu adevarat. Deprimare… iarna… si nici macar nu am intrat. Am plecat suparati si ne-am cinstit cu una bucata cutie de bere acasa.
Am cateva insemnari intr-o agenda, le voi publica , candva .
        O noua saptamana . Un nou chin de a ma trezi dimineata. Noi sperante. Poate vine primavara si nu mai pleaca, iar daca pleaca o iau ca pe o surpirza… de ora 9 …

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  evergreen
  27 February, 2006 at 12:32 pm

  am incercat … am scanat cu bitdifender ( daca asa se scrie ) am adawatch si ad-ware …nimic

 • Reply
  dan
  27 February, 2006 at 11:09 am

  ai incercat sa intri din google sau din yahoo search?
  scaneaza-ti computerul cu un antivirus serios, si cred ca il vei curata

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.