Ca-n viață, ca-n filme

Tu ți-ai afla viitorul dacă ai putea?

Mă gândeam zilele astea că mi-am făcut două astrograme. Una zicea că o să am probleme cu rinichii, alta zicea că o să mor devreme (nu știm exact când), că n-o să mă mărit, n-o să am bani, dar o să trec printr-o mare schimbare în ultima parte a vieții, nu știm care. Ce rost mai are, nu știu. O să aflu la timpul potrivit, nu știm când.

Mai demult mi-a dat o tanti în cărți. Mă iubea un brunet, clișeu. Făceam trei copii. Reușeam în viață. Bani căcălău. Cred că așa zicea tuturor, dar n-a stricat. Ne-am bucurat cu toții că o să ne îmbăiem în băuturi de lux și ne-am făcut terci în seara aia, căci da, am mers gașcă la ghicitoare. Anii au trecut și nu știu dacă a reușit vreunul. N-a dat nimeni nicio lovitură și am aflat că tanti a înnebunit între timp.

În palmă nu scrie prea de bine, dar cică ni se schimbă liniile o dată la 10 ani. Nu știu cât a trecut de când mi-a citit cineva.

Nu știu dacă la nivel conștient m-au influențat informațiile, probabil că da, deși uneori mă revolt și zic că-s bullshit-uri. Dar la nivel subconștient sunt acolo, toate informațiile primite. Și îmi ghidează pașii. Niște chestii în care nu cred cu toată puterea, dar care mi s-au fixat în cap. Cum e treaba cu măritatul, că lăsând deoparte revolta proprie, traumele copilăriei și entuziasmul femeii libere, până la urmă aș fi mers înainte. Acum sunt sigură că n-o să se întâmple, o certitudine dubioasă. Și asta pentru că în casa cinci era gol. Uau.

Uneori aș vrea să aflu viitorul. Să știu dacă mai are sens să mă zbat acum. Uneori mi-e frică să mă gândesc ce-aș face dacă aș ști? Probabil că aș deține o putere care m-ar doborî și m-ar schimba. Am senzația că ar fi rău, dar la fel de bine ar putea fi… mhm… bine.

Sunt momente când aș vrea să aflu. Ce trecuturi am, prin ce vieți am fost și ce urmează. Că mă gândesc mereu că ce nu apuc să fac în viața asta sigur o să fac în altele. Mna, mai alin și eu suferințele. Aș vrea să știu cum o să arăt la 50 de ani, dacă-i apuc. Și dacă o să fiu mulțumită sau o să fiu tot într-o continuă căutare?

Tu ți-ai afla viitorul dacă ai putea?
Că eu nu știu ce să zic…

HugsLovePeace
>.<

Foto

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Evergreen
  11 January, 2012 at 10:23 pm

  haha, tu ai pelicula :)) eu m-as baga

 • Reply
  Adriana
  11 January, 2012 at 9:36 pm

  :)
  Am avut tentative… si multe pareau informatii duale, permisive, interpretative etc.

  Pana mai acu’ vreo… aproape 2 ani cand mi-a citit in palma o actrita. O tipa faina, micuta, slabuta.. la prima vedere, nu te-ai fi asteptat sa stie sau sa cunoasca asa ceva; acum, stand sa ma gandesc.. nu ma mai mira, parca si vad o mica tigancusa frumoasa, care a furat secretele ghicitului in palma si-ti spune viitorul.

  Chestia e la lucram la un proiect cu ea, dar nu ne stiam foarte bine, nu ne cunoasteam, sa zici ca avea de unde sa-mi zica chestii mai personale… si mi-a ghicit fata, si mi-a zis chestii de mi-a stat mintea in loc. Toate adevarate…. de la cum sunt de fapt, la ce frici am, ce-o sa se intample, ce-o sa fac ca meserie, muuulte, foarte multe chestii….

  Chestia e ca la mine, cel putin la citit in palma, toti cei care mi-au citit vreodata, mi-au spus in linii mari aceleasi lucruri… cine stie. Poate o fi un sambure de adevar in asta…

  Desi, norocu’ si destinu’ ti-l mai faci si tu cu mana ta…

  *faza ciudata, ca mi-am amintit, s-a intamplat acum vreo…5 ani. Imi cumparasem un set penal de tarot si incepusem singura sa invat… problema e ca incercam sa-mi dau singura in carti si-mi iesea de fiecare data aceeasi chestie, orice as fi facut… asa ca m-am speriat, le-am ars si le-am aruncat…

  dar subiectul e fascinant… si merita dezbatut… sau facut un film… ce zici?;)

 • Reply
  cami
  11 January, 2012 at 8:50 pm

  mie a încercat o dată cineva să-mi citească. a început cu trecutul. până să ajungă la prezent mi s-a făcut atât de rău, c-am renunțat instantaneu. n-am mai încercat de atunci…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.