Secvente

Been in hell and now I’m back

Ultimele două zile au fost draconice. Deși-mi plac filmările, unele dintre ele mă epuizează atât fizic, cât și emoțional. Dar le-am dus la capăt cu brio.

Am tot 51 de kg și de dimineață m-am rostogolit agale din așternut. N-am fumat deloc, dar aș fi fumat un bax de țigări deodată. Țigări cu de toate. Și aș fi turnat sticle de vin pe mine.  Și 30 de milka cu vanilie până dau în benga. Băi, și aș fi urlat din toți rărunchii.

Sunt zombie. Și mâine plec la Sarajevo, dar nu-s dezmeticită. Tot ce vreau e să pun capul pe-o pernă sau pe-un urs de pluș și să dorm. Aș dormi o săptămână, dar n-am vreme, deși se presupune că am tot timpul din lume și tinerețea-n față.

Deci, de joi n-o să mai răspund la telefon până pe 16 august. Și probabil că n-o să scriu nici pe blog. În principiu cred c-o să fiu fericită, deci nu vă temeți pentru bunăstarea mea emoțională.

Între timp înscriu filmul la festivaluri: san sebastian, coreea de sud, islanda… param pam pam!

Nu-i interesant în iad.
Mă pun în coconul albastru.
Dispar din lumea asta nebună
Sper ca până mă întorc să ne revenim… politic, vorbind.
Abia aștept să aterizez în Vamă

hugslovepeace

Foto

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  sam
  17 July, 2012 at 5:41 am

  hai inapoi

 • Reply
  polimedia.us/fain
  12 July, 2012 at 4:58 am

  Been in hell and now I—m back – Evergreen…

  “Ultimele două zile au fost draconice. Deși-mi plac filmările, unele dintre ele mă epuizează atât fizic, cât și emoțional. Dar le-am dus la capăt cu brio. Am tot 51 de kg și de dimineață m-am rostogolit agale din așternut. N-am fumat deloc, dar aș fi …

 • Reply
  lavieenmarie
  4 July, 2012 at 5:02 pm

  enjoy :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.