Secvente

des armes

 noir desire once again.
        In urma demisiei a se citi mai jos:
 
 Buna seara,

      Aveti atasata demisia mea.
      Pot asigura prezenta mea luni, in emisie, dupa cum am promis si 
sper ca decizia mea sa fie inteleasa.
      Multumesc pentru colaborare, dar "emisiunea X" nu este ceea ce ma reprezinta.

Multumesc,

Roxi,
Nu vreau sa-ti dai demisia si nu trebuie sa ajungi de dimineata daca nu ai
cum.
De marti incolo vine Ana Florescu de la noi de dimineata, va fi secretarul
nostrum de emisie si nu vei avea tangente cu emisia.
Tu ramai cu reprtajele cum am discutat.


                  + o luuuuunga conversatie telefonica in care imi denigra colegele si ma ridica pe mine in slavi; un lung monolog perfid care mi-a provocad greata…si spun monolog pentru ca eu, la capatul firului faceam semne obscene telefonului nicidecum sa-i acord atentie.
sintetizand in cateva idei, ca deh, nu merita sarpele sa-mi obosesc degetele tastand:
eu sunt foarte buna in ceea ce fac (ataaat!), am un caracter deosebit, am un talent deosebit in televiziune, tot ceea ce am facut a fost fabulos (…), compania X tine foarte mult la mine si ca aceste sfaturi sunt pentru sufletul meu – asta dupa ce a calcat cu bocancii plini de rahati peste el si s-a mai si urinat cu jet.
 
     Milogeala. Daca nu as fi cunoscut-o indeajuns poate as fi zis ca-i mare tapa sa fug acu’. Pacat e ca televiziunea ucide tot. Innegreste oamenii, caracterele lor devin dizgratioase si fiecare alearga dupa propriul interes. Meschinarie, mizerie si alte labe la greu. Cativa se mai incadreaza in "cei curati", dar care supravietuiesc cu greu avalansei de "mui" (e un cuvant des intalnit in tv precum si alte organe sau ceva legat de mortii cui vreau eu). Si mi-am luat si eu "muile" de rigoare…ha! si nicio placere ma…(umor negru) Picioru’ sade-n prag!  Evergreen da "muile" emisiunii de la care-si ia adio fara nicio lacrima-n coltul ochiului.
    In acest week end citesc. Poa’ ies cu un Alexutz la o poza si la un cico…si citesc pana crap ca mai apoi sa scuip o recenzie de carte si-o prezentare de cafenea.
  
 
 Pana atunci…o sa ma uit pe e-jobs sau neogen in cazul in care b1tv imi da cu flit. 
 hmmm…we’ll see

  

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Invatatorul
    11 May, 2007 at 9:03 am

    Nasol.Intradevar ai mare dreptate ca Televiziunea ucide tot si tot ea are un rol manipulativ in gandirea populatiei.Asta este.Multa bafta in continoare si Lupta in continoare.Sa Fi Iubita scumpa domnisoara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.