Secvente

micul manelist

ce sa-i faci? cum sa-i zici? fara sensuri, fara orgasme ideatice la ceas tarziu, fara distractii, dar mai ales fara spasmele de dupa infrangere, fara glume si fara repros. ca te-am ridicat in slavi? oh, da! ca ai venit in picaj si ti-ai rupt mutra? o, da! ca esti un mare bou? oh, da! imbecil si tare idiot, micule manelist te poti duce dracu’.
ce sa-i faci? cum sa-i zici? fara disperare, fara remscare…
 
apare o noua emisiune la televiziunea unde lucrez si este dedicata in totalitate manelelor…oh, da…rating frate! asta dupa ce am aflat ca marele manelist (picioare stangi) isi deschide un post de televiziune manelistic (pentru care a primit licenta) si un post de radio de acelasi gen. Bat la pariu ca o sa fie plin de succes.
 
ce sa-i faci? cum sa-i zici? nimic
ne dregem cu bere, ca asa-i romanu’, petrecaret din fire
azi am fost la Muzeul Taranului Roman, pentur filmare si mi-a placut…am mancat colac curtos (nu stiu daca se scrie asa :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bafta man
  4 April, 2007 at 9:22 am

  …pai totul se rezuma la bani si la (ne)capul de pe umeri…unul care asculta heavy metal sau house ori blues si are ceva in cap nu o sa isi faca televiziune cu chestia asta…..cred eu…..manelistii vor si ei sa iasa in evidenta fara pic de jena de la cel mai mare cotzcar pana la ultimul jeg.

 • Reply
  raggio
  1 April, 2007 at 11:25 am

  "Kurtos"
  Hm, mi-e poftă:)) Nu am mai mâncat din decembrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.