Povești inspirate din fapte reale și trăiri imaginare

mă preocup de viitorul meu

ca să nu mă mai certe psihoterapeutul că-s puturoasă. 

Adică. Am sunat la Primărie şi sunt pe locu 95 pe lista pentru case. Da. A 95-a garsonieră construită în sectorul 3 va fi a mea, cumpărată. Mă duc zilele astea să depun dosar şi pentru chirie. Mai multe dosare, mai multe şanse de cîştig. haha! În 5 ani voi fi super la casa mea.
 
Mă chinui de cîteva zile să postez o comandă pe amazon ca să-mi iau cărţi, să învăţ, să practic şi să fiu cel mai bun editor din lumea asta. Am reuşit chestii, mîine mă duc să vărs suma în contul meu de la raiffeisen şi apoi îmi voi aştepta emoţionată coletul.
 
Prietenele mele sunt nişte purcici.
Iulia n-a fost exmatriculată de la facultate şi acum probabil îşi bea banii de taxă în vreun bar. Corina a minţit la serviciu că este bolnavă şi şi-a luat concediu medical ca să se uite la One Tree Hill… mi-e frică să-i vorbesc de Grey pentru că riscă să-şi piardă jobul de la atîtea medicale. Cealaltă are lombosciatică. Vezi să nu! E la mare şi se distrează de nu se vede. Data trecută cînd a minţit a fost dată la tv şi-a văzut-o tot departamentul. Încă una e în concediu de odihnă. A zis că-i obosită, dar se sedează cu OTH…
Mai am una,  nu vorbesc cu ea pentru că m-a supărat şi ea e în continuare supărată şi niciuna nu cedează, dar eu mi-am cerut scuze şi ea a continuat s-o facă pe victima aşa că acum o fac şi eu pe dura şi azi mi-a zis că îi sunt dragă. Mă mai ţin puţin cu nasul pe sus că şi ea s-a ţinut şi eu am chemat-o în club, adică am făcut doi paşi spre iertarea păcatelor.
Mai sunt… Ana care mă ceartă să mergem la înot, Denisa care are un gagic nou şi nu ştiu nimic de el, Alexa care n-are haine de nuntă şi nici bani de ele, Carmen care are pietre la rinichi şi tot aşa. Numai oameni nervoşi. Eu sunt strălucitoare şi optimistă că m-au sunat ăştia de la pro (asta datorită prietenei cu care încă nu vorbesc) şi mîine merg la interviu şi săptămîna asta primesc şi banii de la myband. 
!!!! Amintiţi-mi să pun la loto. Poate cîştig şi nu mă mai ceartă psihoterapeutul că-s săracă şi cu vise. Şi amintiţi-mi să scriu despre schimbarea de sex. Nu, nu a mea. Aşa, în general. Mă gîndeam azi cît stăteam la coadă la mega la chestia asta.
Azi mi-a zis un tip să scriu un roman că am talent. A promis să mă laude.
 
Şi le-am găsit pe fetele astea şi sunt romînce şi-mi plac. Şi încă plîng că pe mine nu m-a făcut mama cu un talent evident: super voce, super mîini pentru pictură sau sculptură, super corp şi super chip pentru bani, super la mate sau fizică sau chimie (astea de nu le-am înţeles în veci) să fiu şi eu super!… nu ştiu ce, dar aşa… să fiu şi eu un geniu…
Hai că exagerez…:P
 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  james crissilv
  9 September, 2008 at 10:08 am

  Ca intre fete…
  Sa dea cine stiu eu sa castigi la loto, atunci iti iei singura garsoniera fara sa mai astepti.
  o zi minunata iti doresc

 • Reply
  jack
  9 September, 2008 at 10:05 am

  Frumos.
  -j

 • Reply
  kosmin
  9 September, 2008 at 7:52 am

  M-a ditrat tare faza asta:"prietenele mele sunt nişte purcici". :))

 • Reply
  lollitta
  8 September, 2008 at 9:32 am

  :) esti tu super! hai ca te laud eu, ca sa compensez terapeutul. cine l-a invatat pe el ca visurile nu-s bune?

 • Reply
  m2
  8 September, 2008 at 8:17 am

  ai citit povestea aia Ratusca cea urata? nu avea super voce, super mîini pentru pictură sau sculptură, super corp şi super chip pentru bani, da’ intr-o zi…pac!!!

  mi-am notat sa-ti aduc aminte sa scrii despre schimbarea de sex,pe 26.09 e bine?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.