Chill

Meanwhile in Bucharest – comunitatea

Meanwhile in Bucharest

Despre Meanwhile in Bucharest: filmul, am mai scris aici. S-au facut trei ani si peste 100k views si pot sa spun ca inca mi-e drag de el. Dar despre Meanwhile in Bucharest: comunitatea, n-am scris. E pacat, ca as vrea sa promovez initiativa asta cat mai mult. Poate chiar devine un ghid neconventional al orasului asa cum visez eu cu ochii deschisi.

Intre miile de stiri nasoale, avem nevoie si de perspectiva pozitiva asupra casei noastre.

Vad in paralel foarte multe alte comunitati care isi doresc sa promoveze frumusetea orasului. Ma intreb daca mai e loc si pentru noi? Apoi ma calmez singura si-mi dau seama ca e loc pentru toata lumea, Internetul e mare. Oferta e nemarginita.

Suntem pe Facebook si pe Instagram. O sa fie si un site. 

Facebook

Meanwhile in Bucharest

Pagina de Facebook a crescut aproape singura. Nu m-am ingrijit de ea, postam uneori, doar ca sa mai promovez documentarul. Dar de curand am inceput sa am un fel plan, asta pentru ca am coopotat-o si pe Andra Nicula si postam amandoua si parca in echipa e mai usor.

Pagina de Instagram a venit natural. Avem foarte multi fotografi buni in Bucuresti si ne e tare drag sa-i promovam. E inca micuta de tot.

Din pacate e un proiect independent cu investitie modica spre mica. Il crestem cand avem cateva clipe libere. Si stim cu totii ca-s putine.

E un proiect foarte drag la care tin enorm si parca nu l-as lasa sa adoarma intre miile de alte proiecte adormite-n sertar. L-am vazut crescand aproape de la sine si nu ii pot ignora potentialul. Cine stie, poate chiar devine un ONG si se implica in dezvoltarea unui Bucuresti mai curat si mai frumos. Si poate chiar ajungem sa castigam din dragoste pentru Bucuresti.

Asta chiar ar fi misto!

Comunitatea iubitorilor de Bucuresti

Meanwhile in Bucharest

Intre timp am nevoie de ajutorul vostru.

Dati like, share, follow sa ne ajutati sa crestem mari!

Trimiteti-ne fotografiile voastre pe roxevergreenandrei@gmail.com si le postam pe paginile noastre.
Daca aveti idei pentru site, daca vreti sa faceti parte din echipa de editori, dati un semn :)
Cautam talent, energie si rabdare.

Cu bine,
Evergreen

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.