Secvente

vine sfarsitul lumii in timp ce ne vaitam ca lumea e de rahat

se tot fac experimente sociale menite sa ne cutremure pana’n strafunduri si inapoi, cum e cel cu baiatul in statia de bus, despre care mi-am exprimat deja opinia on-line: ma scot din sarite basinile astea motivationale cu baietelul care ingheata de frig in statia de bus, moment in care toata lumea incepe sa puna la indoiala umanitatea. ce dracu’ aveti, ba? normal ca i-am da geaca, o supa, manusi… uateva’. Toti oamenii din jurul meu ar face asta si inca pe atat. terminati cu remarcile negativiste si nu va mai pisati atat pe romani… chiar facem chestii misto, dar nu le filmam pe toate sa le punem pe net sa planga lumea. ce ma enerveaza!!! mai mult, experimentul asta social atrage atentia asupra copiilor din Siria. nu stiu daca a citit cineva asta, ca toata lumea a fost preocupata sa arunce cu mizerie in societatea romaneasca… BLEAH!

in urcraina oamenii sunt impuscati de sniperi pe strada, scriu pe tiwtter, noi ne ingrozim si mergem la munca. discutam. e nasoala treaba, vedem peste tot pe net. eu una nu stiu ce sa fac, o sa donez ceva pentru ei, dar as dona si pentru ai mei ca-s o groaza de amarati. nu inteleg exact interesele politice, rusia care vrea sa nu piarda puterea, america se simte zgandarita. nu stiu ce o sa faca moldova, ce facem noi… muncesc 12-13 ore pe zi si creierul meu intra automat in repaus. dar ma indignez si sufar de sindromul neputintei si ma ingrozeste gandul ca oamenii impusca alti oameni pe strada in 2014, desi am asistat cu totii la lectiile de istorie despre masacrele sangeroase si nu-mi amintesc sa ne fi facut placere. scriem istoria cu aceleasi caractere, pare-se.

evergreen revolutie 1989

sunt proteste in toata lumea. in venezuela. in bosnia. peste tot. mi se face pielea de gaina si ma ia cu friguri ca pare ca vine apocalipsa. nu vad un final clar al tuturor acestor lucruri… ori renunta ei la putere, ori oamenii la libertate. dar nu poti ma sa pleci capul si sa-i lasi pe altii sa isi bata joc de tine. ca e asa, inuman.

ciudat. cica 2014 e un fel de an HUMAN. experimente sociale. oamenii vor contact fizic – spun asta pe facebook. vor human to human sales. vor relatii. in timp ce posteaza statusuri despre cat de naspa sunt oamenii.

in fine.

data viitoare cand va mai stramba vreun om figura la auzul cuvintelor mele: refuz sa fac un copil pentru ca… o sa-i dau un pumn in nas. uite-asa, ca si-asa lumea e de cacat si ingheata plodul ala in strada, si sniperii impusca oameni in gat si in siria oamenii sunt ucisi pe capete. uite-asa ca exista documentare ca the act of killing care-ti aduc aminte ca asasinii sunt ridicati la rang de zei. o sa-i dau un pumn in nas si apoi o sa-l pun sa-mi enumere toate tipurile de cancer care exista, toate cauzele lui, toate faptele bune pe care le-a facut un ultimul an, toti copacii pe care i-a plantat etc.

n-oi fi eo vreo ecologista si nici vreo activista, dar mi-e sila de ipocriti, ma. mi-e cumplit de sila…

*nu stiu de unde am poza

treziti-va oameni buni!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Evergreen
  21 February, 2014 at 9:05 pm

  exact.

 • Reply
  creve
  21 February, 2014 at 8:21 pm

  Se pare că tot mai mulți români cred că țară e de rahat, dar ironia e că fiecare din cei care se plâng de asta participă și ei semnificativ la fiecare castană pe care o primim. În loc să se comporte așa cum și-ar dori să se poarte lumea, aleg să meargă în direcția turmei. E mai ușor să critici decât să faci ceva în dreptul tău pentru că nu-i așa, e mai ușor să vezi paiul din ochiul celuilalt decât să-ți vezi bârna din ochiul tău.

  Până la urmă e important cum mă raportez eu la viața asta, ce las în urma mea și ce pot să fac ca să schimb lumea măcar în dreptul meu. Până la urmă intrăm în contact cu zeci de mii de oameni, pe o mare din ei îi putem influența fără să vrem…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.