Secvente

Am învățat să scriu și să pronuț Reykjavik

Eh, uite că se împlinesc toate. Mâine dimineață decolez spre Islanda. Sunt și entuziasmată și emoționată. E drum lung și zbor singură. Mulțumesc pentru tot sprijinul! Sper să merite toate eforturile și sper să cunosc oameni faini și să învăț chestii. Iei!

”Tati” / ”Daddy” va fi proiectat în grupa C. Ei, atunci cred c-o să am un gol în stomac că tare mi-e drag puiul ăsta.

Abia aștept să mă întorc să merg mai departe cu proiectele pe care le-am început: emisiunea, scurt metrajul ”Te iubesc, Lexy” și documentarul despre toyism. Au!

Dacă știți vreo familie cu probleme, vă rog să-mi dați de veste. Urmează să strâng niște haine și să le dau. Nu le-aș lăsa la ghenă, ci le-aș da cuiva care să le folosească. Sunt haine faine, evergreenești.

Și să știți că anul acesta reiau campania de Crăciun. Aș vrea să mergem la orfelinate și să lăsăm daruri sau într-un sat din apropierea Bucureștiului unde-s familii sărace. Dacă știți, să-mi dați de veste. Poate alegem împreună locul. Probabil că încep să adun donațiile la începutul lunii decembrie. Și mergem în Ajun să colindăm.

 

Nu uitați să-mi scrieți pentru campania “You don’t know anything about Romania” pe care doresc s-o promovez cât mai mult. Aștept scrisorile de la voi în română sau engleză.

Am mai trimis filmele pe la diverse festivaluri. Să fie într-un ceas bun! Să fie selecționate și să le vadă mulți oameni. Eu atât îmi doresc.

Azi m-am plimbat în fustiță și tricou și acolo-s șase grade. Îmi iau geaca pinguinească și fes și mănuși. Uh, mă entuziasmez.

Gata cu raportul evergreenesc că mai am un milion de chestii de făcut. Mărunte. Apoi bagajul. Să vezi distracție.

Să ne citim/vedem/îmbrățișăm cu bine,

LoveHugsPeace
>.<

Foto

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  eu
  9 October, 2012 at 8:55 am

  abia astept update :).

 • Reply
  boemul
  2 October, 2012 at 6:35 am

  drum bun şi succes.
  aşteptăm poze de la Laguna Albastră, că e trendy s-o vizitezi :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.