Confesiuni

Get a life!

Am dat comandă în China după una nouă și fromoasăăăă. Măi măi măi. O să mă invidiați cu toții când o să-mi vină viața aia nouă, o să vă scârbesc cu atâta fericire. Să vedeți voi ce iubire lacrimogenă o să vină odată cu ea și ce bine o să-mi fie. Și bani și filme premiate. Si faimă și Universul la picioarele mele. Alea mici, dah!

Gata Anushakaia, nu mă mai plâng! Că deja am obosit și eu să mă tot plâng, deși mi-ar plăcea ca oamenii să observe și perioadele în care sunt happy și mi-e bine. Adică, da, sunt rare, dar există! Dacă aș avea răbdare aș căuta însemnările cu finaluri fericite și aș da link, dar nu am. Și-s prea mulți ani aici.

Îmi caut drumul, de aici și întreaga derută și patetismul care vine și el grămadă în fraze lacrimogene. Cu niște victimizare, muzică de tăiat venele și nopți cu alcool. Femeia-copil se întrece pe sine în a simți. Probabil că o să-l găsesc mai târziu, pe el, pe drum și o să dau anunț cu trâmbițe. Să ne bucurăm cu toții. Apoi n-o să mai am ce să scriu.

change your taste in men

Am niște cearcăne până în podea. Dar am șarm. Și în ultima vreme am eye contact cu tot felul de bărbați. Adică am tupeul să-i sfidez cu privirea, atunci când se uită lung după mine. You can look, but you can’t touch, mafrend… N-am văzut unul care să mă facă să mă rotesc la 180. Devin mai selectivă, se pare. L-am proiectat pe următorul, idealul meu în viață. E derutant, că apar mai multe figuri pe acolo. Ah, de-aș putea să pun eu piesele în puzzle și să iasă la final după placul meu, tare aș mai fi mulțumită… Apoi l-am șters cu guma aia imensă de șters, am zis să mă las și eu în voia sorții. My ass! Nu pot! Taurul din mine scrie la dosar, iar eu număr stelele care cad.

Hai, să ne citim sănătoși!
HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Roxana
  9 December, 2010 at 9:47 am

  Tocmai din China ? Aia nu prea au lucruri de calitate :P

 • Reply
  Pushtiu'
  9 December, 2010 at 6:18 am

  [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sebabKRVEiw&fs=1&hl=en_US]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.