Confesiuni

Incursiune în drafturile nepublicate până astăzi

Înainte de irule.ro au fost multe.
A fost evergreen.weblog.ro. Maya the Moonchild. Azize Mahtub. Evergreenstory.wordpress.com. Evergreena.wordpress.com

Nu-mi amintesc să fi avult alte bloguri.
A, ba da, unul. Dar altă dată despre el.

Asta am găsit nepublicat pe evergreenstory. dsc_8293

6 august 2011: De ce să faci un copil?
Nu am fost, nu sunt și nu știu dacă voi fi vreodată mamă. Am mărturisit că mi-e frică de copii și de ideea de a da viață cuiva și de a fi cu el pentru totdeauna.

4 iulie 2011: Ce ne rămâne?
Ce ne rămâne după ce oamenii dispar din viețile noastre. Cuvinte. Poze. Filmulețe. Senzații. Dor. Ce mi-a rămas de la toți pe care nu-i mai am prezenți? Fie ei morți sau vii. Nu știu. Nu-mi amintesc. Care sunt ultimele cuvinte pe care mi le-ai zis? Si cum arăți dimineața? Cum râzi, în hohote sau cuminte?

13 iunie 2011: Ușor romantică…
Entitate diafană, nu mă mai bântui! Stinge-te odată cu amurgul, dispari la răsărit, pierde-te printre valuri sau printre nori, numai lasă-mă! Mi-e teamă de tine, de pielea ta fină, de ochii tăi reci, de figura ta aproape mereu morocănoasă. Mi-e teamă de mâinile tale care le prind pe ale mele. Mi-e teamă de jocul tău, mi-e teamă de incapacitatea mea de a..

13 iunie 2011: Poezie
Se îngână emoțiile una pe alta
Să plec sau să rămân, nici noaptea nu știe Vin siluetă-n noapte și plec pe strigătul pescărușilor.

7 iunie 2011: Vreau iubire!
Cer prea mult? Într-o lume care nu mai merită explicată, tot ce-mi doresc în momentul ăsta e… iubire! Și atât. Vreau să cred că dacă am asta, am tot!

3 iunie 2011: Dumnezeu e cinic
Ne naștem chinuindu-ne. Nu știu noi cât suferim, dar mamele noastre își blesteamă soarta. Suntem mucioși, buboși, incapabili să stăm, cu un punct moale care pulsează și poate fi oricând lovit, cu ochii aproape orbi, inconștienți.

DRAFT SAVED
ACUM 5 ANI: Ei și ceva gânduri serioase?

Din păcate oamenii scapă cu greu din anumite convenții, iar un om singur după o anumită vârstă e un om care are probleme.

Pentru unii gândurile serioase înseamnă să te așezi la casa ta, alături de cineva, pentru a da un sens vieții. Nu contest această orientare a unora și probabil că și în gena mea zace nevoia de a-mi întemeia o familie. Însă nu-mi văd sensul vieții în asta și nu cred că a avea copii este menirea omului pe pământ. Nu știu care e menirea omului, poate să ajungă în punctul în care să fie împăcat cu sine. Și nu mă interesează să aflu asta, ci mă interesează să mi le trăiesc eu pe ale mele.

Pentru mine gânduri serioase înseamnă să fac în așa fel încât să-mi iau o mașină sau în alt fel încât să mă mut într-o cameră cu un perete roșu. Înseamnă să fac ce-mi doresc la nivel de carieră sau să ajung anul ăsta-n Amsterdam. Sau poate să merg la Vadu și să reușesc să stau la cort. Am atâtea lucruri de făcut (da, știu că-s în vacanță, dar believe me că am agenda full), încât

Foto: Adriana Crăciunescu / 2011

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.