Secvente

it's saturaday, saturday, la la la!

 Futureshorts sucked big time. Sunet prost. Subtitrări pipernicite. Romîni needucaţi care se fîţîiau după bere, apă. ţigări. Suferinzi de vezici şi prostate. Pauză pentru a repara defecţiuni. Filme proaste. Imagine aiurea. 20 de lei intrarea. Prieteni de-ai lui Alex care-mi aruncau priviri cu ură… şi eu m-am făcut că nu-i recunosc şi că mă simt bine şi că-s mama tuturor… arătam şi bine, nah!
M-am simţit bine pînă m-am enervat… mi-au plăcut vreo 3 prezentări, dar de care nu te puteai bucura pentru ca era un dute-vino continuu şi tot aşa. N-am stat pînă la final. Aş fi ieşit la un vin roşu, dar mă cam durea stomacul şi bărbatul voia acasă.
 
A propos de bărbat – e plecat şi e rost de chermeză între muieri cu vin, filme siropoase şi bîrfă angro. De ieşit refuz să mă gîndesc. Nici la meci nu mă voi uita. Nu e bani. A picat  bursa au picat toate cele, precum şi portofelele noastre, oricum aproape goale after Paris. Dacă voi avea balls mă voi uita singură la orfelinatul şi nu voi închide un ochi toată noaptea, tremurînd pe lumina tuturor veiozelor de spaima monştrilor din dulap. Baba ar rîde isteric de mine.
 
Mîine fix la 10 voi fi pregătită cu pix, foaie şi cafea să mă uit la emisiunea parte de carte, ceea ce vă recomand şi vouă. Apoi voi face review de good and bad stuff şi voi avea nevoie de ochi, minţi şi pixuri în plus care să mă ajute. Mîine vă aştept pe mess, blog, mail etc cu păreri pro şi contra despre emisiune. Mai am o întrevedere cu big mama (şăfa) şi dacă e, e! dacă nu, mă duc dracului să vînd ziare că a picat bursa şi vine iarna şi vreau maşină…
 
Vreau să ies pe la evenimente din astea culturale, dar gratuite.
 
Acum mă duc la Carmen la spital care e ÎNCĂ la reanimare. I hate reanimare şi sondele şi operaţiile şi asistentele şi paznicii de care trebuie să mă milogesc să mă lase să intru şi spitalele but I love Carmen… şi meită sacrificiile milogelilor mele.
 
E o perioadă proastă în care eu mă simt bine. Sunt disperată să recuperez banii de maşină pe care nu-i mai am, dar sper să-i am cît mai curînd, dar nu să-mi iau maşină ci să îi dau cuiva… nu-i aşa că-s aiurea? Dar sper ca astrele să se alinieze şi Urania să-mi prevadă o mare glorie în viitor şi poate îmi iau şi eu o casă pe-o insulă palmier din Dubai, lîngă Beckham şi atunci îmi voi lua şi toyota iepuraş-pisică.
 
Becali are blog. Bravo lui!
Acum o să fie asediat şi acolo pentru bani, case şi alte nebunii. 
 
 
 
 
 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  tuv
  11 October, 2008 at 7:19 am

  ee am pus pe mai multe meciuri, da sper a faca egal :D frati’miu spera sa bata ro, iti dai seama cum o sa stam in fatza tv’ului, eu urland "baga gol" si eu "nu nu 0-0" :)) a loto e ceva fenomenal, nu s’a mai castigat de un secol, da nu ma bag..gata cartofii?

 • Reply
  evergreen
  11 October, 2008 at 6:54 am

  eu nu am pus la loto. la dracu. cine bate? ha?

 • Reply
  tuv
  11 October, 2008 at 6:52 am

  pai si noi bem..numa zic ca frati’miu face prajituri in bucatarie.Acum =)) mad! problema e ce dracu fac pan la meci? deci am pus si la pariuri! :D i’m insane!

 • Reply
  evergreen
  11 October, 2008 at 6:27 am

  :) da’ noi nu plangem, noi bem :)))))) hugs voua

 • Reply
  tuvia
  11 October, 2008 at 4:33 am

  mha nu stiu cine e andreea, stiu ca vin mai multzi posesori de blog’uri&stuff : http://www.stiupecineva.ro/2008/09/care-organizeaza-un-mare-ta

  la mine vin baietzi :)) e mai fun sa ne uitam la meci, decat sa ma apuce plansu cu fetele..

 • Reply
  Dias71
  11 October, 2008 at 3:34 am

  Tare-mi pare rau ca nu pot sa vad emisiunea ! Nu ca as fi fost in masura sa vin cu o parere pertinenta . Ci doar asa, de drag !
  Da’ maine-s de la 9 la 19 la firma …ciuciu tv :))))
  Uita-te totusi diseara la meci ! E relaxant.

 • Reply
  ioanbistriteanul
  11 October, 2008 at 3:27 am

  Cultura costă. Din păcate.

 • Reply
  dordzbor
  11 October, 2008 at 3:24 am

  Orfelinatul chiar e un film bun si nu in sensul ca te face sa nu dormi noaptea de frica ci te pune pe ganduri in legatura cu mai multe chestii.
  Cat despre bani… suntem multi care te intelegem foarte bine :P

 • Reply
  evergreen
  11 October, 2008 at 3:21 am

  andreea are targul ala vintage, nu? am auzit de el. nici nu ma gandesc sa merg. :((((((( si la mine cred ca se aduna fetele. mno.

 • Reply
  tuvia
  11 October, 2008 at 3:15 am

  god ce bine ma simt cand mai e cineva in mizerie ca mine :) am vruts si eu la futureshortz, but i’m broke.Am vrut la un targ vintage, iar n’am bani…vreau la diverse kestii, evident, where’s the free nice shit? :) Marele Meci il vad akas, vine lume incoa si ne imajinam ca suntem in Tuvia’s Pub :))

  daca ma trezesc maine la 10, ma uit la Parte de Carte, si asa n’am mai apucat d’un car de ani

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.