Secvente

magia clipelor vesnice

Poveste de nisip
 
Dimineata. Plansesem cu o seara inainte. Ochi umflati. Glas si trandafir rosu si cativa fluturi urat desenati. Bagaj facut. Ochi speriati si fete de oameni ce au complotat. Teama. Zambet larg.
Tren liber. Intimitate. Placebo si Plumb. 2 piese. De ajuns pentru noi doi.
Casa era albastra. La grinda erau agatate flori mov. Multe si frumos mirositoare. Ploaie mocaneasca. Toamna se asternuse de ceva vreme. Imi mirosea a struguri copti si frunze moarte, dar si a viata.
Plimbari in noapte pe plaja si pe faleza. Familia de scoici demult uitata. Imbratisari tandre incununate de muzica valurilor si binecuvantate de nasii nostri: luna si marea.
Suntem vegheati la fiecare pas de un Inger ce-si face simtita prezenta prin caldura emanata de trupurile noastre. E destul de frig in octombrie la mare. Noi n-am mai facut plaja.
Si e pace. Valuri ce lovesc tarmul in surdina iar undeva, in larg, luna isi plimba razele peste Univers…acum imi gadila tamplele.
Povestea noastra a inceput intr-o zi cu ploaie. Si azi ploua. Povestea noastra continua in acelasi ritm. Ploua pasional. Povestea noastra de nisip se va incheia la fel, cand ramasitele trupurilor noastre vor imbratisa marea cu acelasi drag.
Sampanie dulce. Frig si liniste. Singuratatea in cadrul ideal de festin. Celebram dragostea.
Si iubesc toata. Si vibrez toata. Nevoia si foamea de noi, nevoia si foamea de tine.
Ma simt in siguranta si frumoasa. Am luat impreuna prima lectie de zbor. Nu ne mai e frica de inaltime. Ne iubim!
 
Siropoasa :))

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.