Secvente

3 fosti dintr-un foc

    ” Sa ma lasati sa mor
      La marginea marii . “
 
    Versuri pentru ieri .
       Zi de revederi
     Cateva ore pot schimba conceptii, ganduri si amintiri. Intr-o singura seara ( exceptand fete cunoscute revazute pe parcursul zilei dupa vreme indelungata ) am vazut 3 chipuri care odata au facut parte din mine, ea, noi.
    Incepand cu intalnirea cu exa mea prietena cu care imparteam totul, care a grabit pasul cand mi-a zarit figura in umbra serii, continuand cu ex-relatia mea esuata pe spasme de umilinta si delir, fara un buna sau o grimasa ( ingalbenire subita), pana la intalnirea cu ex-ul prietenei .
    Ciudat, nu? Ciudat cum poti sa vezi oamenii cu care ai impartit ceva la un moment dat si cum dezgustul sau zambetul ti se aseaza pe chip . Ciudat ca inca nu se uita, ciudat ca inca mai ocup spatiul aici …
    Modelari, schimbari, priviri reci, atat a mai ramas din trecutul meu. Am ramas o statuie rece in gandul fiecaruia, o regina a ghetii … atunci am sa-mi stapanesc regatul fara ezitari si regrete !
 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ALY_PITIC
    23 October, 2006 at 9:11 am

    ….. e greu sa revezi oameni care nu foarte demult au facut parte din viatza ta. E greu sa te obisnuiesti cu prezenta lor acolo, in momentul respectiv chiar daca e vorba doar de cateva secunde, minute sau ore pe care trebuie sa le petreceti in aceeasi incapere….
    Eu m-am intalnit cu ex-ul la petrecerea unei prietene….A fost iadul pe pamant…. Inca il iubeam…ne despartisem de putin timp si in sufletul meu se dadea o batalie crunta…. sa ma prefac ca nu-mi mai pasa? … sa ma comport dupa cum simt?…astea erau intrebarile care-mi bantuiau mintea…. Pana la urma toate planurile mele sau dus de rapa… Cu un ultim efort am reusit sa ma scot basma curata :)….. A trecut ceva timp de atunci…. L-am mai revazut o data…pret de cateva secunde…Am avut aceeasi senzatie de picaj in gol….Acum sunt mai bine, mi-a trecut “dragostea” de el….Am gasit antidotul potrivit… Dar chiar si asa, ceva acolo in sufletul meu tot a ramas… Si sunt convinsa ca la urmatoarea intalnire iar or sa-mi tremure genunchii …si asta pentru ca EL face parte din Cea mai de pret poveste a inimii mele….si stiu ca o sa mai dureze ceva vreme pana cand altcineva o sa-i ia locul…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.