Secvente

Femeia

… aseara in jur de ora 00.00 pe cand el se chinuia de zor cu reportajul la radio , iar eu frecam teve-ul , ca deh , nu stau bine cu intelegerea programului adobe audio 1.5 ci doar cu ideile :)
 
            Femeia va ramane vesnicul mister , chiar si pentru mine – o tanara femeie .
    Observ ca se acorda tot mai multa atentie femeii : post de televiziune special , ” n” emisiuni si reviste , accesorii tot mai multe , o groaza de magazine pline de straie tot mai incarcate , dar in esenta femeia ramane o enigma .
    Ea ca luptatoare ce leaga si dezleaga , ea cea care isi pune hainele ponosite si se apuca de curatenie , ea ce poarta in pantec o noua viata , ea care in esenta este delicatetea si orgoliul , plapanda si fiara , dragostea si ura .
    Ii dedic aceste randuri femeii .
    Ciudat insa , o femeie poate adopta si o atitudine masculina si nu o urateste  , din contra , ii contureaza un caracter demn de invidiat , o alura impresionanta care trezeste sentimente de invidie .
    Barbatul nu-si poate dobandi o doza – cat de mica – de feminitate pentru ca este privit intr-un mod suspicios de cei din jur si pentru ca intotdeauna barbatul e barbat ! si nu-i sta bine niciodata in rol sensibil , romantic , plapand . I s-ar pune la indoiala barbatia .
    Trasez linii la nivel general . Nu-s capabila sa insir o definitie rationala acestui fenomen . Nu-mi sta in fire sa iau si sa despic firul in patru intr-un mod rational si pragmatic iar ca sa-mi traduc sufletul intr-un limbaj pe intelesul tuturor trebuie mai intai sa-l cunosc , dar el imi e strain .
    Din nou egoismul ce-mi pune piedici , din nou ma rezum la mine . Ma aleg pe mine ca exemplu cand nici macar nu ma stiu .
    Sunt plina de controverse sunt plina de controverse , de iluzii , de zbor , dar niciodata nu mi-e clar .
                                                                E ceata … si stau prost cu vederea
 
       

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.