Confesiuni

It's a new…

It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life for me oooooh and I’m feeling good…

E doar sentimentul ăla de a fost sau n-a fost și dacă ar fi dar mai bine nu vine vara termin sesiunea cine stie unde vom ajunge care e startul ce va scrie pe generic dar nu-mi pasa te frigi e bine arati bine stiu mi-e bine mi-a fost dor de asta de ce de senzația asta de libertate de independență dar tu întotdeauna ai făcut ce-ai vrut da dar am fost constrânsă de moralitatea altora acum nu mai e așa acum sunt eu.

Se apropie nunta și eu nu pot merge pe tocuri. Așa că seara ies în parc cu pantofii-n pungă. Și fac repetiții. Întotdeauna mi-a plăcut să excelez, în orice. Și în mersul pe tocuri. Și în iubit. Și în trăit vieți haotice. Și în depresii. Că deh, unele-s moștenite și altele vin pe parcurs.

Mă uit la tine și-mi dau seama cât ești de puternică mulțumesc am fost pe avarii o perioadă și m-am dat cu curul de podea dar așa am reușit să mă curăț și asta e bine că le-am trăit intens pe toate și nu m-am trezit după niște ani că regret că iubesc în taină că am doruri așa că sunt dreaptă față de toți cei care-mi intră-n viață că nu poartă bagajele mele a fost nevoie să sacrific persoane dar unii își au rostul ăsta și nu-i compătimesc ești dezarmant de sinceră n-am de ce să mă ascund.

Pe de-o parte mă bucur că terminăm școala pentru că am nevoie de timp să fac ordine, pe de alta, se apropie anul trei și am criza timpului pierdut și disperarea de a face cât mai multe. D. mă îndeamnă să aplic să plec în afară la master, dar eu aș vrea să mă afirm la mine-n țară și nu la alții. Nu știu ce va urma.

Mă uit la noi și mă întreb cum o să fim peste trei ani nu mă gândesc la asta nu mă gândesc așa departe dar știu că o să ne fie bine oriunde am fi.

Take a chance. Take courage!

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  INTJ
  30 May, 2011 at 2:48 pm

  am i (and are you) just the reflection in some mirror(s)?

 • Reply
  silvia
  30 May, 2011 at 7:36 am

  Pai am tot sapat in mine si am gasit o gramada de gunoaie, nicidecum curaj :) Se pare ca n-am sapat indeajuns

 • Reply
  Evergreen
  29 May, 2011 at 10:00 pm

  Mhm, viziune pesimista

 • Reply
  ben
  29 May, 2011 at 7:59 pm

  Și totuși, se plătește scump…

 • Reply
  Evergreen
  29 May, 2011 at 3:37 pm

  Silvia, drago, nu se vinde nicaieri… cauta-l in tine, e gratis :)

 • Reply
  silvia
  29 May, 2011 at 12:59 pm

  Of, evergreeo, ce greu este sa ai curaj! Ma uit in jur si nu stiu de unde sa cumpar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.